2019-09-22 21:40:28

Mihaela Šatvar "Djetinjstva moga dani" promocija zbirke pjesama

U subotu je održana promocija zbirke pjesama Mihaele Šatvar pod nazivom „Djetinjstva moga dani“.S ponosom i zadovoljstvom smo ugostili promociju knjige sada već bivše učenice naše škole u prostoru OŠ „Sidonije Rubido Erdody“. 

Od početka svojeg školovanja Mihaela pokazuje interes i želju za pisanje pjesama. Razlikuje se od ostalih jer  često koristi naš KAJ u svojim djelima. Dosad je napisala veliki broj pjesama, a prva ozbiljna zbirka dogodila se kad su ju kolege iz razreda zamolili da napiše 10 pjesama o Svetom Nikoli.

Knjiga je izdana u nakladi Športsko - rekreacijskog društva „Plava krv – Dropkovec“.

Moderator i predstavnik nakladnika bio je Mario Crnčić. Načelnik općine gospodin Darko Fištrović napomeno je kako je općina kupila Mihaeline knjige koje će dijeliti kao službeni poklon same općine. Na taj će se način naša pjesnikinja, a i sama općina predstavljati diljem Lijepe Naše.

Moramo i spomenuti kako je Mihaela tijekom svojeg školovanja imala čak četiri učiteljice hrvatskog jezika -  Jelenu Miklečić, Ivanu Svrtan, Ninu Drakulić i Inoslavu Bukal.

Mihaela Šatvar posebno se zahvalila gospodinu Braku Hrgu koji je odlučio financijski popratiti izdavanje ove zbirke.

 Ravnatelj škole Darko Zvonar primio je od Mihaele poklon školi u vidu slike dvorca kraj kojeg se nalazi Mihaelina pjesma.

Mihaela, od srca ti čestitamo na trudu i uspjehu te želimo da je ovo samo prva u nizu promocija tvojih pjesničkih zbirki. 

Slike možete pogledati na poveznici:

http://os-srerdody-gornjarijeka.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=48


Osnovna škola Sidonije Rubido-Erdödy Gornja Rijeka